Posted on

Velkommen til ny sesong med Asker badminton

Velkommen til ny sesong hos Asker Badmintonklubb. Vi ser frem å møte eksisterende og nye medlemmer. For sesongen 2018/19 har vi fått halltid i Askerhallen 3 dager i uken. Sturla Jørgensen er trener mandager og Torjus Flåtten onsdager. Fredager er det åpent for alle. I år har vi også utvidet tilbudet for nybegynnergruppa til 2 treninger i uken.

På mandager og onsdager er det kun organisert trening, og alle fire banene vil bli brukt til dette. Mosjonister og andre som vil trene ekstra uten trener har da tilgang til Askerhallen på fredager.

Vi legger opp til at spillere som gjennom sesongen utvikler seg og er klare for å trene på et høyere nivå, kan også bli med på påfølgende trening. For eksempel, en spiller i nybegynnergruppa som er klar for å trene på et høyere nivå, på juniortreningene, og tilsvarende for juniorer på seniortreninger. Trening på høyere nivå må først diskuteres med og godkjennes av trenerne.

For å få mest mulig ut av treningene, ber vi om at samtlige spillere er klare presis når treningene starter.

Treningstider

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.