Posted on

Vi gratulerer Carl Christian Mork med idresttstipend fra Asker kommune

Asker kommune deler hvert år ut et idretts- og kulturstipend. I år var Carl Christian Mork en av de heldige idrettsutøverne som fikk tildelt et stipend på kr 10.000. Dette ble utdelt på Bakerløkka under åpningen av Asker kulturfestival lørdag 20. mai. Stipendiet skal  stimulere til videre satsing, og kan brukes til utstyr, instrumenter, treningsopphold, studieturer og lignende. Søkere til stipendiet må være folkeregistrert i Asker kommune og være utøvende på viderekommende nivå innen sitt område.
Carl Christian forteller at han skal bruke stipendiet til å finansiere noen turneringer i utlandet. Planene fram mot sommeren er turneringer i Romania, Litauen og EM for studenter i Slovenia.

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.