Posted on

Stor deltagelse fra Asker Badmintonklubb i Haugerud vårcup.

Asker stilte med 12 spillere i alder 8 til 49 år i Haugerud vårcup helgen 20-21. mai. De yngste spillerne (U9) spilte sine kamper på søndag sammen med dobbel og miks kampene. De øvrige single kampene ble gjennomført på lørdag. Asker badminton stilte med spillere i neste alle klasser. 

Bildet viser finalisten i HDE, hvor (fra venste) Strula og Carl Christian tok gull og Dimtri og Valdimir tok sølv.

Våre yngre spiller, Asker badminton’s fremtid =>

I yngste klasse (U9) spilte Shreyas Danve og Lise Rusten.  I neste aldersklasse (U11) spilte Henrik Melvin Rusthen og Sofie Miko Lambrects mens Lavrans Muri Daae spilte i U13. For de fleste av disse spillerne var dette deres først store turnering utenom vår egen klubbturnering. Dette er for mange en milepæl og en fin erfaring. Man får møte mange spillere fra andre klubber og man møter gjerne sterkere motstand enn man er vant til. Man opplever at det er helt «ufarlig» å være med på turnering og for de fleste gir dette motivasjon til å stase ennå  sterkere på badminton. Resultater fra disse klassene finner du på disse linkene => U9B, U11B, U13B

Våre etablerte spillere =>

På høysete nivå i norsk badminton har vi i Asker spillere som Carl Christian Mork og Anne Klyve. Anne Klyve var ikke med i helgen, men Carl Christian deltok og vant i både dobbel (sammen med Sturla Flåten Jørgensen) og miks (sammen med Elisa Wiborg).  I tillegg har vi spillere som er i ferd med å etablere seg på et jevnt høyt nivå. Frank Heggen spilte strålende og tok sin første seier i Herre single Elite.  Ane Hofstad Lycke stilte opp i dame single senior A (tross sin unge alder) og spilte en meget sterk kamp mot den betydelig mer rutinerte Kristin Thømt. Det ble et hårfint tap for Ane. I tillegg deltok Olav Sagård Roalkvam (HSB) og John Daae (HSB) og Andre Rusthen (HSD) med gode kamper i sine klasser.

Våre to eminente trenere,  Vladimir Metodiev Vangelov og Sturla Flåten Jørgensen (som spiller for henholdsvis Bærum og Haugerud), møtes til en meget underholdende finale i herre single elite (HSE). Kampen ble meget spennende hvor Vladimir til sist vant knepent.

  

 

 

 

 

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.