Posted on

Vel gjennomført norgesmesterskap for veteraner

Norgesmesterskapet for veteraner ble gjennomført i helgen med Asker Badmintonklubb som arrangør sammen med Bærum Badmintonklubb. Dette er et kjempearrangement med 170 påmeldte og 237 kamper over tre dager. Vår egen leder Rolf Frydenberg var turneringsleder og ledet arrangementet smidig og effektivt. Mange frivillige fra de to klubbene gjorde en stor innsats og dette arrangement gir oss ekstra kroner i klubbkassen. Takk til alle dere som bidro til at dette ble et meget vellykket arrangement. Arrangementet ble omtalt i Budstikka den 13.03.

Asker deltok med 9 deltagere med god spredning i alder fra v35+ (yngste klasse) til v55+. Det ble mange tette dueller og gode kamper, men kun Frank Heggen tok seg frem til seierspallen. Han tok en sterk annenplass i herre single v40+ (til venstre på bildet).

Fullstendig kampoppsett med resultater finner du her.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.