Posted on

Asker er vinner av lagserien 2. divisjon Oslofjorden Pulje 1 SEN 2016/2017.

Årets serie er nå ferdig og Asker vant knepet foran Ullevål 1. Vi har hatt mange ulike spillere i aksjon denne sesongen –  både godt erfarne og ferske spillere. Serien ble avsluttet siste helg med Ane, Olav, Kjersti og John (fra venstre til høyre på bildet).

Her finner du oppdatert tabell.

Her finner du oppdaterte resultater og terminliste

Et badminton lag består av to herrespillere og to dame spillere. I hver runde spilles to herresingler, to damesingler og to mix kamper. Normalt spiller man to runder på hver kampdag mot to ulike lag. Alle kampene i vår serie blir spilt i Oppsal Arena i Oslo.

Ønsker du å være med på lagspill så ta kontakt med Frank Heggen.

 

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.