Posted on

Veteran NM – 2021

Første helg i november ble NM for veteraner gjennomført.  Turneringen har vært utsatt lenge på grunn av corona, men endelig var det trygt med gjennomføring. Veteran NM i badminton er for spillere fra 35 år og oppover med aldersklasser i fem-års intervaller. Det vil si at yngste aldersklasse er V35+ (spillere 35 til 39 år) og videre har vi klassene v40+, v50+, etc opp til v75+. Vi oppfordrer all våre voksne spillere til å bli med neste gang fordi dette er sosialt, gøy og samlende for de voksne i klubben. Neste veteran NM er 10-13. mars i Tromsø. Bli med på noe gøy!

Asker deltok denne gang med 4 spillere og gjorde bra innsats. Khiem Duc Nguyen og Frank Heggen tok en sterk 2. plass i herredouble V45+ og Morten Aarhus tok 2.plass i herresingle V60+. Neste gang må vi kunne stille med flere spillere i Veteran NM.

Alle resultater fra Veteran NM finnes her.

Deltagere fra Asker i Veteran NM (fra venstre): John Daae, Morten Aarhus, Khiem Duc Nguyen og Frank Heggen

Bilder av våre spillere (Morten, Frank og Khiem) i aksjon: