Posted on

Rankingturnering

De to siste helgene har det blitt arrangert rankingturnering. I rankingturneringene møtes de beste spillerne i landet og det er høyt nivå. Den første helgen var det spillere under 17 år (u17a) og spillere under 15 år (u15a). Den andre helgen var for senior og spillere under 13 år. Asker badminton stilte med 6 spillere i disse turneringene.

*Ranking U17a*

Ane Lycke fra Asker BK tok en sterk seier i sin pulje i dame single, men måtte se seg slått i kvartfinalen. I dame double  søkte Ane makker og fikk dermed en medspiller hun ikke har spilt sammen med før. De to spilte bra, men motstanden var for tøff i gruppespillet til å ta seg videre. Vi gratulerer Ane med de gode resultatene.

*Ranking U15a*

Marlen Nygård stilte også opp i denne første helgen for å møte ekstra tøff motstand siden hun egentlig hører til en yngre årsklasse. Det ble ikke noen seiere, men det ble god matching.


*Ranking U13*

Da gikk det betydelig bedre for Marlen den siste helgen da hun spilte i riktig årsklasse (u13a). Da vant hun puljen sin i dame single uten å avgi et eneste sett og tok seg dermed til kvartfinale. I kvartfinalen ble motstanden for tøff. Også i mix double endte det med kvartfinale, mens det i
dame double ble en seier og to tap i gruppespillet. Dette er meget sterke resultater av Marlen. Vi gratulerer.

*Ranking senior A*

Også vår regjerende norgesmester i dame double — Anne Klyve— var i aksjon. Hun spilte strålende single spill og vant A turneringen. Dette er meget bra tatt i betraktning at Anne hovedsaklig har satset på double de siste årene. I double ble det et ytterst knepent tap i finalen.

På herresiden stilte Asker med fire spillere. Carl Christian Mork spilte fantastisk double sammen med sin makker Sturla Flåten Jørgensen og tok seg helt til finalen. Carl Christian kom også til finalen i mix med Elisa Wiborg fra Haugerud. Imponerende!

Frank Heggen, Olav Sagård Roalkvam og Morten Aarhus spilte alle god badminton i herre single, men på dette nivået er det vanskelig å ta seg videre fra gruppespillet.

Vi gratulerer alle våre spillere med strålende innsats disse to helgene.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.