Vladimir Metodiev Vangelov

Asker Badminton har et meget sterkt trenerteam som ved nyttår ble forsterket med Vladimir Metodiev Vangelov. Valadimir kommer fra stillingen som Norges landslagstrener og har masse badminton kompetanse og trenererfaring. I tillegg spiller han profesjonell badminton. Valadimir er vår hovedtrener på tirsdager og torsdager.

Sturla Flåten Jørgensen

Sturla Flåten Jørgensen er vår faste trener på mandager. Han spiller på Norges landslag og tok 3. plass i NM-u23 sammen med Carl Christian Mork i 2016. Strula er en strålende trener både for de unge og de voksne. Han har masse badmintonerfaring som han deler med klubben.

I tillegg har Vincentius Rumawas ledet mange av treningene i 2016. Men sin indonesiske bakgrunn har også han masse kunnskap å tilføre klubben. Anne Margrethe Klyve er også en trenerresurs som vi har gleden av å benytte. Hun har ledet noen av våre ordinære treninger i 2016 pluss noen ekstra helgesamlinger. Anne er regjerende norgesmester i dame-double sammen med Helene Søgaard (begge fra Asker Badmintonklubb)